Norlandia Familjetjänster - för en enklare vardag

Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom att erbjuda barnpassning, föreläsningar och take away-mat med mera är vår förhoppning att familjerna får mer tid till roliga aktiviteter. 

För att veta mer om vilka Norlandia Familjetjänster varje enskild förskola erbjuder, besök förskolans hemsida.  

Barnpassning 

Familjetjänsten Barnpassning erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet. Anställd personal på Norlandia Förskolor tar hand om barnet vilket skapar trygghet.

FlexibelOmsorg

Familjetjänsten FlexibelOmsorg erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och riktar sig till vårdnadshavare som arbetar kvällar, nätter, helger eller har särskild familjesituation. Barnet erbjuds en trivsam kvälls- och nattmiljö, middag och kvällsmål.

HelgÖppet

Familjetjänsten HelgÖppet erbjuds under utvalda högtider och innebär att förskolan håller öppet ett par extra timmar för att underlätta familjens planering inför högtiden.

FamiljePepp   

Familjetjänsten FamiljePepp är trevliga evenemang som vi anordnar på förskolan. Intressanta föreläsningar och gastronomiska matkvällar som ibland kombineras. Lyssna till en expert inom kost & hälsa, rörelse, första hjälpen och föräldraskap. Ät en middag tillsammans tillagad av förskolans kock och vårt måltidskoncept Mat med Smak.

FrukostPåse

Familjetjänsten FrukostPåse innehåller nybryggt kaffe och en färsk frukostfralla som vårdnadshavare kan köpa med sig under lämning på förskolan. Frukostpåsen komponeras av förskolans kock. En bra start på dagen!

VardagsLådan

Familjetjänsten VardagsLådan är en vällagad take away-måltid som vårdnadshavare kan köpa med sig när de hämtar sitt barn på förskolan. Måltiden tillagas av förskolans kock och är en perfekt middag/lunch till hela familjen.

HelgLådan

Familjetjänsten HelgLådan är en restauranglik meny som vårdnadshavare kan köpa med sig hem inför helgen. HelgLådan komponeras och tillagas av förskolans kock och erbjuds en gång per månad samt under valda högtider.